Rechtsbijstand GEMENGD

Met RB Gemengd kunt u in één enkel contract en volgens de formule die u het best past, de verschillende Rechtsbijstandsverzekeringen AUTO, NA BRAND en PRIVELEVEN combineren. Het beste package van RB ARCES Artikel 1 voor een aantrekkelijke prijs ! U kunt echter ook de RB Safety Daily Life of Safety All In Life Plus combineren met de RB Auto Artikel 1!

  • U gaat met vakantie en wil zo snel mogelijk op uw bestemming aankomen en dus begaat u op de autosnelweg een snelheidsovertreding. Het Parket beslist om u voor de Politierechtbank te dagen. De Rechtsbijstand Auto Artikel 1 komt dan tussenbeide.
  • Een aannemer voert werken uit bij uw buren en beschadigt daarbij per ongeluk uw huis, maar hij weigert alle schade te vergoeden. De Rechtsbijstand Na Brand Artikel 1 komt dan tussenbeide.
  • Tijdens uw vakantie wordt u door een auto omvergereden en u wordt geopereerd, maar de operatie verloopt niet zoals het hoort. De Rechtsbijstand Privéleven Artikel 1 komt dan tussenbeide.
  • Uw leidekker schotel u zijn factuur voor en u stelt vast dat hij u meer aanrekent dan het bedrag op zijn offerte. In dat geval doet u een beroep op de Rechtsbijstand Safety Daily Life.
  • Eén van uw huurders heeft zijn huur al 3 maanden niet meer betaald en heeft ook nog eens uw appartement beschadigd. In dat geval doet u een beroep op de Rechtsbijstand Safety All In Life Plus.

Om voor uw schade vergoed te worden of om bijstand te krijgen in het kader van een gerechtelijke procedure in verband met deze categorieën, stelt ARCES alles in het werk om uw belangen zo goed mogelijk te verdedigen.

Als u een verzekering Rechtsbijstand Gemengd wilt afsluiten, consulteer dan de IPID-fiches van de producten die u wilt combineren.

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn:

  • e-mail: klacht@pv.be
  • post: Klachtenmanagement P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel

U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman.as