Verbintenissen D+2, Transparantie en Dynamiet

Bij Arces zijn de verzekerden geen nummer!

Wie bij Arces een verzekering neemt, kan rekenen op een gepersonaliseerd, rechtstreeks en aangenaam contact en op onze vertrouwde, sterke verbintenissen. Dat menselijke aspect is even belangrijk in de relatie met de partners-makelaars.

Het Arces-team bestaat uit beheerders die gespecialiseerd zijn in de materie die ze behandelen. Deze Nederlandstalige en Franstalige juristen zijn specialisten met een heuse obsessie: elk van de dossiers moet kwalitatief beheerd worden en Arces moet haar verbintenissen ten overstaan van de verzekerden en de makelaars volledig nakomen.

Onze verbintenissen

D+2

Arces reageert altijd binnen twee werkdagen op berichten in verband met een schadedossier. De Partners van Arces kunnen dankzij de volledige transparantie van de informaticatoepassing waarover ze beschikken, nagaan of Arces deze verbintenis nakomt!

Transparantie

De Partners van Arces hebben toegang tot een eenvoudige en snelle toepassing, waarmee ze 24 uur per dag hun schadegevallen kunnen volgen. De volledige inhoud van de dossiers staat online. Daardoor kunnen de Partners hun klanten in werkelijke tijd betrouwbare informatie geven.

Dynamiet

De beheerders hebben een uiterst belangrijke missie: ze moeten snel concrete oplossingen bieden. Als dat nodig is, krijgen de traditionele beheersmethodes een “dynamietbehandeling”, ten dienste van de verzekerden en partners van Arces.

Copyright 2016 ARCES | All Rights Reserved