Rechtsbijstand Auto Artikel 1 ARCES

Rechtsbijstand AUTO Artikel 1

Artikel 1 is een unieke RB Auto & de beste op de Belgische verzekeringsmarkt. Verschillende formules zijn mogelijk zodat op de uiteenlopende behoeften ingespeeld kan worden! Deze RB won van 2013 tot 2017 de DECAVI-Prijs voor beste Rechtsbijstand AUTO op de Belgische markt. DE RB AUTO Artikel 1 kan u helpen bij de volgende schadegevallen:

  • U gaat met vakantie en wil zo snel mogelijk op uw bestemming aankomen en dus begaat u op de autosnelweg een snelheidsovertreding. Het Parket beslist om u voor de Politierechtbank te dagen.
  • Tijdens het periodieke onderhoud van uw voertuig vult uw garagehouder het oliereservoir onvoldoende bij. Na enkele tientallen kilometers heeft u autopech: de motor is compleet stuk.
  • U bent rustig onderweg naar huis als een in Hongarije verzekerde bestuurder u geen voorrang van rechts verleent. Aangezien uw voertuig niet voor “materiële schade” verzekerd is, moet u stappen ondernemen tegen de Hongaarse verzekeraar …

De Autopolis Artikel 1 van ARCES garandeert dat u de nodige Rechtsbijstand krijgt voor schadegevallen in verband met uw voertuig. Om voor uw schade vergoed te worden of om bijstand te krijgen in het kader van een gerechtelijke procedure, stelt ARCES alles in het werk om uw belangen zo goed mogelijk te verdedigen.

Klassieke Formule

ARCES dekt het voertuig waarvan de nummerplaat in het contract genoteerd staat.

Gezinsformule

ARCES dekt alle voertuigen van het gezin, zonder te vragen hoeveel voertuigen dat zijn en welke nummerplaat ze hebben.

Vlootformule

ARCES dekt alle voertuigen die de verzekeringnemer in het kader van zijn beroepsactiviteit bezit.

Copyright 2016 ARCES | All Rights Reserved