Twaalfde Decavi-trofee voor rechtsbijstand Auto Artikel 1

Op 24 april vond de twintigste uitreiking van de Decavi-trofeeën voor niet-levensverzekeringsproducten plaats. In de categorie rechtsbijstand sleepte de rechtsbijstand auto Artikel 1 van Arces haar twaalfde Decavi-trofee op rij in de wacht.

Meer lezen

Uitstel premiebetaling professionele niet-levensverzekeringen

Als uw zaak of vzw door de coronacrisis in ernstige financiële problemen is geraakt, dan kunt u voor al uw professionele niet-levensverzekeringen (inclusief rechtsbijstand) uitstel van premiebetaling vragen tot 30 juni 2021.

Meer lezen

Nieuw in ons gamma : de Rechtsbijstand Mede-eigendom

Arces voegt een nieuw product toe aan haar gamma: de Rechtsbijstand Mede-eigendom. Een verzekering op maat van verenigingen van mede-eigenaars, beschikbaar in twee dekkingsniveaus: FIRST en ALL-IN.

Meer lezen

Safety Business – Arces blijft haar rechtsbijstandaanbod uitbreiden

Het huidig aanbod werd herzien zowel wat de waarborgen als vergoedingsplafonds betreft. Bovendien zijn er, naargelang het ondernemersprofiel, twee formules van de RB Safety Business beschikbaar.

Meer lezen

Safety Daily Life – De Rechtsbijstand bij uitstek voor de consument

U bent op zoek naar een flexibel product dat uw rechten als consument beschermt? Arces biedt u nu zijn nieuwe Rechtsbijstand SAFETY DAILY LIFE aan, de sleutel tot gemoedsrust !

Meer lezen

Twaalfde Decavi-award voor RB Auto Artikel 1 van Arces

Vandaag kondigen we met veel genoegen aan dat de RB Auto Artikel 1 de beste rechtsbijstandsverzekering auto op de Belgische markt blijft.

Meer lezen

Arces biedt u de sleutels voor uw veiligheid: een nieuw product en een nieuw pakket!

Via de verzekering Rechtsbijstand All In Plus konden de verzekerden genieten van uitgebreide waarborgen in alle domeinen van hun privéleven. Deze verzekering wordt uitgebreid en heet voortaan ‘Rechtsbijstand Safety All In Life‘.

Meer lezen

De fusie van Arces en P&V Group. De verzekeringswereld praat erover !

De banden tussen P&V en Arces bestaan al meer dan 10 jaar en zijn sindsdien steeds nauwer geworden. Met ongeveer 720.000 polissen in portefeuille en meer dan 25.000 beheerde schadedossiers per jaar is Arces een sterke speler op de Belgische markt van de rechtsbijstandsverzekeringen.

Meer lezen

Arces voegt zich bij de P&V Groep !

Arces werd opgericht in 1995 als aanbieder van een gamma Rechtsbijstandverzekeringen Auto, Privé Leven of Woning, en dit in eenvoudige of gecombineerde formules. Arces, binnen de P&V Groep, biedt sterke engagementen aan zijn verzekerden en partners

Meer lezen