Ontvang uw Arces vervaldagberichten met Zoomit

Zoomit is een onafhankelijk portaal dat u de mogelijkheid biedt uw Arces vervaldagberichten volledig digitaal te ontvangen en te beheren via uw programma voor internetbankieren. Bovendien biedt Zoomit u heel wat voordelen.

Betaal uw factuur in één klik

U hoeft de gegevens van het overschrijvingsformulier niet meer over te nemen in uw programma voor internetbankieren; alle gegevens zijn al vooraf ingevuld. U beschikt op elk moment over een betalingsoverzicht van de financiële aspecten van uw verzekeringen die u via Zoomit betaalt. Houd er echter rekening mee dat voor elke wijziging of afsluiting van een nieuwe verzekering u een papieren vervaldagbericht ontvangt.

Op ieder moment een overzicht

U kunt uw digitaal vervaldagbericht inkijken, printen of opslaan op uw computer en dat wanneer u maar wilt.

Help de natuur een handje

Met Zoomit gebeurt alles digitaal. U draagt bij tot een beter milieu. Er blijven immers heel wat bomen gespaard en de berg papierafval wordt een stukje kleiner.

Hoe kunt u van de voordelen van deze digitale dienst genieten?

De digitale diensten van Zoomit worden u volledig vrijblijvend aangeboden. Als u zich inschrijft, geniet u onmiddellijk van het gebruiksgemak en stopt de verzending per post. U houdt alles liever bij het oude? Dan moet u niets ondernemen. U blijft uw P&V vervaldagbericht op papier ontvangen. Welke beslissing u ook neemt, u kunt zich op elk moment nog in- of weer uitschrijven!

Meer informatie over Zoomit…

Voor meer informatie kijk op www.zoomit.be.