Keer terug
Safety Business – Arces blijft haar rechtsbijstandaanbod uitbreiden

In april lanceert Arces de nieuwe RB Safety Business op de markt.

Het huidig aanbod werd herzien zowel wat de waarborgen als vergoedingsplafonds betreft. Bovendien zijn er, naargelang het ondernemersprofiel, twee formules van de RB Safety Business beschikbaar.

Safety Business First : basisformule

Stel u voor: het reclamebord van uw zaak raakt beschadigd door een buschauffeur die zonder scrupules vluchtmisdrijf pleegt. Gelukkig hebt u de nummerplaat van het voertuig genoteerd en legt u klacht neer. U doet een beroep op Arces in het kader van uw waarborg ‘Vastgoed’. Welke stappen neemt Arces om u te helpen?

Eerst en vooral een ingebrekestelling sturen naar de busmaatschappij. De bestuurder ontkent en minimaliseert de feiten? Arces zorgt ervoor dat het strafdossier aan de tegenpartij wordt overgemaakt, met een kennisgeving van dagvaarding. De busmaatschappij heeft dan geen andere keuze meer dan u onmiddellijk te vergoeden, zodat u uw reclamebord kunt laten herstellen met de ontvangen schadevergoeding.

U hebt een een eenmanszaak of een klein bedrijf van het type EVBA? Dan is de basisformule Safety Business First perfect voor u! Deze formule omvat het grootste deel van de basiswaarborgen van de professionele RB, waaronder de vastgoedwaarborg.

Safety Business All In : de complete formule

Als kmo of bedrijf wilt u zonder twijfel de voordelen van de uitgebreide formule Safety Business All In genieten. Deze biedt vijf aanvullende dekkingen bovenop de waarborgen van Safety Business First, met als optie de waarborg ‘Innen van schuldvorderingen’, waarmee we u helpen om verschuldigde bedragen te recupereren.

Consulteer de volledige informatiepagina van het product en zijn beperkingen.

Ga langs bij een van onze Arces Partners om er meer over te weten te komen !